blog

انتخاب گوشت برای کباب کوبیده

انتخاب گوشت برای کباب کوبیده

طبخ کباب کوبیده به عنوان یک غذای سنتی ایرانی ترفندهای خاص خود را دارد. یکی از مهم‌ترین این ترفندها انتخاب بهترین گوشت برای کباب کوبیده است. در این مطلب از بلاگ مامان‌پز، درباره بهترین ترکیب گوشت برای این کباب خوشمزه ایرانی و نکات مهمی که باید درباره آن بدانید، توضیح می‌دهیم. پس اگر می‌خواهید با پخت این کباب خوشمزه، مهمانان خود را شگفت‌زده کنید، به خواندن این مطلب ادامه دهید.

بهترین ترکیب گوشت برای کباب کوبیده

برای اینکه یک کباب کوبیده خوشمزه و لذیذ درست کنید، باید اول از همه به انتخاب بهترین نوع از انواع پیاز (که پیاز زرد یا سفید است) و کاربرد پیاز در آشپزی و طبخ کباب توجه داشت. علاوه بر این، باید ترکیب گوشت و دنبه‌ای که برای این کباب به کار می‌رود را در نظر داشت.

به اعتقاد بهترین سرآشپزهای ایرانی، بهترین ترکیب گوشت کباب کوبیده شامل گوشت سردست گوساله، گوشت قلوه‌گاه گوسفند و کمی دنبه گوسفند است.

در مامان‌پز ثبت‌نام کن

نسبت گوشت کباب کوبیده

معمولاً در بهترین کبابی‌های ایران برای درست کردن مایه کباب کوبیده از گوشت سردست گوساله و گوشت قلوه‌گاه گوسفند هر کدام با نسبت ۳۰ درصد استفاده می‌کنند. مابقی آن نیز شامل دنبه، پیاز و ادویه‌های کباب می‌شود.

در واقع، به ازای هر کیلوگرم گوشت که ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفند است، از حدود ۱۵۰ گرم دنبه استفاده می‌کنند. به این ترتیب، کباب به اندازه کافی ترد و آبدار خواهد شد.

برای ترکیب کردن این مواد اولیه با یکدیگر نیز باید ابتدا گوشت گوساله و گوسفند را با هم برای دو مرتبه در چرخ گوشت بریزید. سپس، دنبه را که دو بار چرخ کرده‌اید، با دست با گوشت ترکیب کنید و خوب ورز دهید. در آخر هم پیاز رنده شده که آب آن را گرفته‌اید و سایر افزودنی‌های کباب کوبیده را اضافه کنید.

بهترین قسمت گوشت برای کباب کوبیده

بهترین قسمت گوشت برای کباب کوبیده

گوشت قرمز گوشتی است که به عنوان ترکیب اصلی گوشت کباب کوبیده ایرانی به کار می‌رود. بااین‌حال، همان‌طور که اشاره شده در انتخاب گوشت برای کباب کوبیده باید توجه داشته باشیم که بهترین قسمت از آن را جدا کنیم. در ادامه، درباره بهترین بخش از گوشت گوساله و گوسفند برای کباب کوبیده می‌خوانید.

بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب کوبیده

راسته گوساله

گوشت مناسب کباب کوبیده اگر از نوع گوشت گوساله باشد، باید بافتی نرم و یکدست داشته باشد. گوشت تازه گوساله از بخش سردست یا راسته، این ویژگی را دارد. بخش سردست به بخش نزدیک به ران گوساله گفته می‌شود که در مقایسه با ران استخوان بیشتر و چربی کمتری دارد. بخش راسته نیز به بخشی از گوشت گوساله گفته می‌شود که ستون فقرات این حیوان را احاطه کرده است. راسته گوساله نیز مانند سردست چربی کمتری دارد.

البته، در برخی موارد، ممکن است گوشت گردن گوساله با این خصوصیات نیز پیدا کنید. به کار بردن این بخش‌ها از گوشت گوساله موجب می‌شود که کباب شما در نهایت، بافتی یکدست داشته باشد و از سیخ جدا نشود.

بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای کباب کوبیده

گوشت قلوه‌گاه گوسفند

گوشت مناسب کباب کوبیده شامل گوشت گوسفند نیز می‌شود. برای تهیه مایه این کباب، همان‌طور که پیش از این اشاره شد، بهتر است از گوشت قلوه‌گاه گوسفند استفاده کنید. قلوه‌گاه به بخش زیرین شکم گوسفند می‌گویند که چربی بیشتری دارد. این بخش از گوشت گوسفند را معمولاً برای تهیه انواع غذا با گوشت چرخ کرده یا کباب کوبیده به کار می‌برند.

گوشت قلوه‌گاه گوسفند با چربی مناسبی که دارد، غذاهایی مانند کباب کوبیده را آبدارتر و لذیذتر می‌کند. بنابراین، سرآشپزهای حرفه‌ای از آن برای طبخ کباب کوبیده یا کباب‌هایی مانند کباب نگین‌دار استفاده می‌کنند.

نکات مهم برای خرید گوشت مناسب کباب کوبیده

کباب کوبیده

  • گوشت برای کباب کوبیده هر چه تازه‌تر و باکیفیت‌تر باشد، کباب شما را خوشمزه‌تر می‌کند.
  • هنگام خرید گوشت گوسفند برای کباب کوبیده، بخش چربی آن را با دقت بررسی کنید. این بخش باید تازه و نرم باشد.
  • ترکیبی که برای گوشت کباب کوبیده توضیح دادیم را موقع خرید در نظر داشته باشید. استفاده از گوشت گوساله و گوسفند یا دنبه با نسبت‌هایی خلاف آنچه توضیح دادیم، ممکن است موجب خشک و سفت شدن یا وا رفتن کباب کوبیده شما شود.
  • برای خرید گوشت کباب کوبیده باید تعداد مهمان‌ها را در نظر بگیرید. به ازای هر مهمان که دو سیخ کباب کوبیده داشته باشد، به حدود ۱۵۰ تا ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده نیاز دارید؛ یعنی برای هر سیخ حدود ۷۵ تا ۱۲۰ گرم گوشت چرخ‌ کرده نیاز است.

کلام آخر

انتخاب بهترین گوشت برای کباب کوبیده، اولین مرحله برای طبخ این کباب سنتی ایرانی است. پس از آن، باید گوشت را با مواد اولیه مناسب ترکیب کنید و به خوبی ورز دهید. بعد از ورز دادن مایه کباب کوبیده و به سیخ کشیدن آن نیز نوبت به پختن این کباب روی منقل می‌رسد. برای این کار باید ابتدا زغال باکیفیت را خوب آماده کنید تا حرارتی ملایم و یکدست داشته باشد. در آخر، مایه کباب کوبیده را با حوصله روی منقل کباب کنید. کبابی که به این ترتیب آماده می‌شود، می‌تواند بهترین غذا برای مناسبت‌هایی مثل سیزده به در یا پیک‌نیک باشد.

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *